Одеські майстри греко-римської боротьби Владлен КОЗЛЮК і В’ячеслав БАЙРАКТАР візьмуть участь в чемпіонаті Європи.

КЛАСИЧНА БОРОТЬБА

25-річний Владлен КОЗЛЮК (тренери – Ігор МОЇСЕЄВ, Андрій ДЕРКАЧ) і 26-річний В’ячеслав БАЙРАКТАР (тренери – Георгій ЦОНКОВ, Юрій КОВАЛЬ) відібралися на чемпіонат Європи за підсумком чемпіонату України і 49-го «Гран-прі Анрі Даглена», який відбувся у французькій Ніцці. Владлен («до 97 кг») на обох турнірах став переможцем, В’ячеслав («до 55 кг») виграв чемпіонат України, у Франції був другим, але випередив свого конкурента Корюна Саградяна, який завоював бронзу.

Нагадаємо, що на своєму дебютному Євро-2022 наш важковаговик став бронзовим призером, а для легковаговика, який тепер відомий не тільки своїм прізвищем («Байрактарами», як відомо, називаються безпілотники турецького виробництва, які використовують ЗСУ у війні проти рашистів. – пресслужба), цей чемпіонат Європи стане першим в кар’єрі.

Kozliuk 4 1

Ukr Champs 06

ОДЕЩИНА НА ЄВРО-2023

Крім «класиків», як ми повідомляли, Одеську область на чемпіонаті Європи представлять і борці-вільного стилю: 34-річний Семен РАДУЛОВ («до 74 кг», тренери – Андрій ПАНАІТОВ, Віталій ПЄТКОВ) і 28-річний Василь МИХАЙЛОВ («до 79 кг» тренери – Магамед МАГДІЄВ, Віталій ПЄТКОВ). Таким чином, за честь Одеської області на чемпіонаті Європи в Загребі 17-23 квітня, в прямому сенсі боротимуться, чотири спортсмени.

В даний час одеські борці знаходяться на тренувальному зборі на олімпійській базі в Конча-Заспі.

Euro 23 anons

Преслужба відділення НОК України в Одеській області

Подписывайтесь на наc в и

banner ritm 718